Termeni si conditii

Politica de pret

Preturile produselor sunt exprimate in RON si includ TVA.

Termeni si conditii de livrare

Atunci cand adaugati IN COS este calculata suma necesara pentru ACTIVAREA TRANSPORTULUI GRATUIT si este afisata vizual pentru o navigare cat mai placuta (vezi imaginea).

Livrarea în ȚARĂ:

Costul transportului prin curier rapid este de 20 lei + TVA.

Livrarea în Bucuresti:

Costul transportului prin curier rapid este de 10 lei + TVA.

Modalitati de plata

Plata ramburs. Plata se face la primirea coletului. Curierul va inmaneaza chitanta.

Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Nutrisa.ro, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.nutrisa.ro, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunile Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, conform legilor din Romania, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Nutrisa.ro nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. Nutrisa.ro nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, Nutrisa.ro nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, Nutrisa.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.nutrisa.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

Nutrisa.ro acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie Nutrisa.ro intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Nutrisa.ro.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre Nutrisa.ro asa cum este si atat cat este disponibil. Nutrisa.ro nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.nutrisa.ro sunt fara virusi (mentionam ca ne preocupa in permanenta securitatea clientilor nostri) sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul avand in vedere amenintarea permanenta a hackerilor informationali, Nutrisa.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Nutrisa.ro nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site (desi preocuparea noastra este sa livram continut valoros in permanenta, eroarea umana poate sa apara. Asteptam sa ne semnalati daca descoperiti astfel de erori).

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Nutrisa.ro sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailing-uri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Nutrisa.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Nutrisa.ro licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul www.nutrisa.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Nutrisa.ro sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

Nutrisa.ro respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

* semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
* o indicare a locatiei pe site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
* adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
* o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Disclaimer

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite in functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Nutrisa.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.