Goji, afine și cătină, F167, capsule

Goji, afine și cătină, F167, capsule

Producător: FARES
Cod produs: 132
Disponibilitate:Out Of Stock
15,00LEI

Pretul contine TVA.

Cantitate:

Produsele Nutrisa.ro, sunt produse originale cu extrase din plante naturale!

Pentru informatii suplimentare despre acest produs va rugam sa sunati la numarul: 0726.285.853

Descriere

~INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-extract uscat de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 3% vitamina C 150 mg
-fructe de măceş (Cynosbati fructus)
-fructe de afin (Myrtilli fructus) 100 mg
-fructe de cătină (Hippophae fructus) 100 mg.
Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală
BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-tonic general, util în stări de oboseală persistentă, slăbiciune generală, lipsă de energie
-susţine adaptarea organismului la stres
-creşte rezistenţa la efort fizic şi psihic
-antioxidant
-susţine formarea şi funcţionarea globulelor roşii
-remineralizant
-contribuie la creşterea imunităţii
-susţine sănătatea ochilor
-susţine fertilitatea şi dinamica sexuală.
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Poate fi administrat în sarcină şi alăptare.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.
Copii peste 12 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 minute înainte de masă.
Durata curei: 3-6 săptămâni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
ASOCIERI RECOMANDATE:
-pentru creşterea imunităţii recomandăm continuarea curei cu capsule Noni cu echinacea-F165.
-pentru sănătatea ochilor acest produs se poate asocia cu capsule Vitamina A naturală-F161, capsule Antioxidant + Antiaging-M117.
SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Pentru avea o imunitate optimă recomandăm un regim alimentar bogat în vitamine (B6, B12, C, E, beta-caroten) şi minerale (fier, zinc) care stimulează mecanismele de apărare ale organismului. Acestea se regăsesc în fructele proaspete (citrice, cătină, mere, fructe de pădure, kiwi, căpşuni, caise), în legumele de culoare roşie, portocalie, galbenă şi verde (morcovi, tomate, ardei, dovleac, broccoli, spanac, porumb, ceapă roşie, usturoi, etc.) consumate crude, sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte), cereale integrale, ciuperci, seminţe şi oleaginoase neprăjite, uleiuri vegetale presate la rece, iaurt şi chefir (conţin lactobacili care ajută refacerea florei intestinale şi a imunităţii), produse apicole (polen, propolis, păstură, lăptişor de matcă).
Reduceţi consumul de alimente rafinate care sărăcesc organismul de săruri minerale şi vitamine, alimente procesate şi conservate, dulciuri şi produse de patiserie, zahăr alb (se înlocuieşte cu miere), îndulcitori artificiali, consumul de băuturi carbogazoase, alcool, tutun, cafea.
Pentru o imunitate bună a organismului menţineţi un program de viaţă cât mai ordonat, cu somn la ore potrivite, realizaţi zilnic exerciţii fizice, ieşiţi în natură cât mai des posibil.
 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: